Securitas Türkiye Fortune 500 Listesinde Yerini Aldı

2 Temmuz 2020 Perşembe

Fortune 500 listesinde bu yıl da yerini alan Securitas Türkiye, çalışan sayısı en yüksek şirketler sıralamasında Türkiye 12.’si, genel sıralamada ise 355. sıraya yükseldi.

Türkiye'nin en büyük 500 şirketinin belirlendiği "Fortune 500" listesinde Securitas Türkiye , 6 sıra yükselerek 355. sırada yerini aldı.  Şirket, en yüksek çalışan sıralamasında ise 12. sıradaki konumunu bu yıl da korudu.

Securitas’ın istikrarlı büyümesini 2019 yılında da sürdürdüğünü ve sektör lideri konumunu güçlendirdiğine dikkat çeken Securitas Türkiye Finans Koordinatörü Hakan Ilgar, “Geçtiğimiz yıl pek çok önemli şirketi portföyümüze dahil ettik. Endüstriyel tesisler, Enerji sahaları ve Alışveriş Merkezleri öne çıkan segmentlerimiz arasında. İstihdamda ise sektör liderliğimizi koruyarak 2019’u yaklaşık 20 bin çalışan ile kapattık” dedi.

Bu yıl yaşanan olağanüstü durum nedeniyle hizmet karmasında teknolojinin payının daha da arttığını dikkat çeken Ilgar, “Teknoloji yatırımlarımıza bu yıl da devam edeceğiz. Bu yıl da odağımız Entegre Güvenlik Çözümleri olarak adlandırdığımız teknoloji ağırlıklı çözümlerimiz ve İtfaiye Hizmetlerimiz olacak.” dedi.

56 ülkede 370 bin çalışanı ile faaliyet gösteren Securitas, Türkiye’de ise, 78 ilde 20.000’i aşkın çalışanı ile, 2.500’ün üzerinde hizmet noktasında özel güvenlik çözümleri sunuyor.