Skip to main content

Melker Schörling Aramızdan Ayrıldı

Melker Schörling 9 Aralık 2023 tarihinde aramızdan ayrıldı.

Yayınlandı
11 Aralık 2023 08:06

Melker Schörling 1987 yılında Securitas'ın CEO'su ve Başkanı olarak atandı, aynı zamanda şirketin de kurucusu konumuna geldi. Kısa bir süre sonra Securitas Stockholm Borsası'na kote oldu. 1992 yılında Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yaptı ve bu görevi 25 yıl boyunca sürdürdü.

melker_schorling.jpg

Melker, Securitas'ın başarısında kilit bir isimdi ve şirketin uluslararası bir şekilde büyümesine ön ayak oldu; bu da Securitas'ın bugün dünyadaki lider bir güvenlik şirketi olmasını sağladı.

Değerlerin ve iyi insanların önemi Melker'in her zaman vurguladığı bir şeydi ve şirketin bugün sahip olduğu değerler, müşteri merkezlilik ve uzun vadede odaklanma kültürü, bunu pekiştirmekte yardımcı oldu. Bunun bir örneği, 1992 yılında kurulan ve Securitas çalışanlarına uluslararası bir eğitim fırsatı sunan Melker Schörling bursudur.

Securitas Başkanı ve CEO'su Magnus Ahlqvist, "Kalbim Melker'in eşi, iki kızı ve tüm ailesiyle… Daha ilk tanışmamızda Melker üzerimde hem iyi bir insan hem de uzun vadeli iş değeri yaratan dürüst bir kişi olarak kalıcı bir etki bıraktı. Melker'in şirkete katkısı, mirası ve kültürümüz ve milyonlarca insanın hayatı üzerindeki kalıcı etkisi asla unutulmayacak."

Melker Schörling