Skip to main content

Sanat ve Antikalar Securitas'la Güvende

Yayınlandı
29 Kasım 2022 06:58

Sanat ve Antikalar Securitas'la Güvende

Güvenlikte bilgi lideri Securitas, sanat ve antika dünyasını biraraya getiren İstanbul Sanat ve Antika Fuarı’na güvenlik destekçisi oldu.

İstanbul Sanat ve Antika Fuarı , 17 – 20 Kasım 2022  tarihleri arasında İstanbul Lütfi Kırdar Kongre Merkezinde sanatseverleri ağırladı. Sanatseverlerin yoğun ilgi gösterdiği fuarda 100'ü aşkın ulusal ve uluslararası sanat galerisi antikacılar ve 500'den fazla farklı alanlardan sanatçı katıldı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Şişli Belediyesi, Beşiktaş Belediyesi, Bodrum Belediyesi, MİTSO (Milas Ticaret ve Sanayi Odası) temsilcilerinin katılımıyla yapılan açılışta Securitas’a katkıları nedeniyle plaket verildi. Plaketi Securitas adına Securitas Kurumsal İletişim Müdürü Elif Koca aldı.

Fuarda dikkat çeken ürünler arasında hat eserler ve tombaklar yer alıyor. Fuarda Osmanlı dönemine ait birçok eser yer alırken, koleksiyonerler ve ziyaretçiler tarafından ilgi gördü. Ayrıca fuarda 1800'lü yıllarda Osmanlı Devleti'nde tulumbacıların kullandığı tulumba da dikkat çeken ürünler arasında yer aldı. Öte yandan Birinci Dünya Savaşı dönemine ait ilgi çekici eserler de fuarda yer aldı.  

Haberlerle ilgili daha fazla bilgi için;