Skip to main content

Securitas 17. İstanbul Bienali’nin Güvenlik Destek Sponsoru

Yayınlandı
17 Eylül 2022 08:59

Securitas 17. İstanbul Bienali’nin Güvenlik Destek Sponsoru Oldu

Güvenlikte bilgi lideri Securitas, bu yıl 17 Eylül – 20 Kasım 2022 tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleşecek olan İstanbul Bienali’ne güvenlik hizmeti desteği verecek.

İstanbul Kültür Sanat Vakfı IKSV tarafından bu yıl 17. düzenlenen İstanbul Bienali, Beyoğlu, Fatih, Kadıköy ve Zeytinburnu ilçelerindeki sergi alanlarında gerçekleştirilecek. Tamamen ücretsiz olarak gezilebilecek bienal sergileri için Securitas özel olarak oluşturduğu uzman bir güvenlik ekibiyle hizmet veriyor. 

Pek çok farklı etkinliğe verdikleri destekle, her zaman sanatın ve sanatçının yanında olduklarına dikkat çeken Securitas Kurumsal İletişim Müdürü Elif Koca “Securitas olarak bu tür değerli organizasyonların gerçekleşmesine ve keyifle sürmesine sağladığımız güvenlik hizmeti sponsorluğu ile destek veriyor olmaktan son derece mutluyuz. Böylece ülkemizde gerçekleşen sanat faaliyetlerinin sürdürülebilirliğine küçük de olsa bir katkı sağlıyor olmak fikri bizleri çok heyecanlandırıyor.  Pek çok farklı segmentte olduğu gibi sanat eserlerinin güvenliği de bizim uzmanlık alanımızda. Önümüzdeki dönemlerde de Securitas olarak sanata destek vermeye devam edeceğiz” dedi.

Bültene ulaşmak için tıklayın.

Haberlere ulaşmak için;

17. İstanbul Bienali