Skip to main content

Securitas Vakfı 5. Yılını Kutluyor

Güvenlik sektörü ilk vakfı olan Securitas Çalışanları Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, beş yılda 2.859 kişiye 2 milyon 471 bin TL yardım da bulundu.

Yayınlandı
01 Nisan 2022 14:00

Securitas Çalışanları Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı

Şirket çalışanlarının yaşam standartlarını yükseltmek, iş ve sosyal yaşam içerisinde daha güçlü, başarılı ve mutlu olmalarını sağlamak amacıyla kurulan Securitas Vakfı, beşinci yılını kutluyor. 3.200’ün üzerinde Securitas çalışanının üye olduğu vakıf, bu sürede 2.859 kişiye toplam, 2 milyon 471 bin TL’lik yardım da bulundu.   Vakıf, başta evlilik, ölüm ve doğum halleri olmak üzere sağlık ve eğitim konularında Securitas Türkiye çalışanlarına destek olmak amacıyla 2017 yılında kuruldu.

Dürüst, dikkatli, yardımsever ilkelerinden vazgeçmeden gün geçtikçe büyüyen Securitas Vakfı’nı değerlendiren Vakıf Yönetim Kurulu Başkanı Burcu Yılmaz, “Amacımız vakfımıza üye çalışanlarmıza ve ailelerine uygar ve çağdaş seviyede sağlıklı bir yaşam sürdürebilmelerine katkıda bulunmak, eğitimlerine destek olmak, engelli çocuk ve yetişkinlerle ilgili çalışma ve faaliyetlerde bulunmak gibi konularda fayda sağlamak. Bu amaçla önümüzdeki dönem Securitas Türkiye yönetiminin de desteğiyle üye sayımızı arttırarak daha çok çalışanımıza destek olmayı hedefliyoruz” dedi. 

Güvenlik sektöründe bir ilk olan Securitas Çalışanları Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, başarıya şartlanmış bilgi ve tecrübesi yüksek çalışanlarıyla maksimum faydayı sağlayacağı, öncü ve güvenilir bir vakıf olma konusunda çalışmalarına devam ederek, dayanışmanın önemini vurguluyor ve yardımlarını arttırıyor olacak.

Securitas Çalışanları Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile ilgili detaylı bilgiye ulaşmak için; www.securitasvakif.org