Skip to main content

Securitas’tan Avm Güvenliğinde Optimum Çözümler

Yayınlandı
19 Aralık 2022 08:50

Securitas’tan Avm Güvenliğinde Optimum Çözümler

Zirve’nin ilk gününde Securitas Türkiye Ülke Başkanı Murat Kösereisoğlu, Didem Aydın’ın moderatörlüğünde “Alışveriş Merkezleri’nde Güvende Miyiz?”  başlığı altında bir sunum gerçekleştirdi. Son dönemde ortaya çıkan riskler çerçevesinde “AVM’lerde güvende miyiz?  “ konusunu ele alan Kösereisoğlu, artan maliyetler doğrultusunda güvenlikten ödün vermeden ne tür çözümler sunulabileceğini üzerinde durdu.  

Kösereisoğlu, “İçinden geçtiğimiz çalkantılı dönem önemli riskleri içinde barındırsa da, gerek teknoloji ve akıllı yazılımlarımızla, gerekse insan kaynağımızla biz buna her zaman hazırlıklıyız. Burada sihirli kelime optimizasyon ancak optimizasyon teknolojinin yanı sıra nitelikli güvenlik ekibi anlamına da geliyor. Asıl önemli olan elimizdeki teknolojiyi doğru kullanmak, analiz kalibiyetini geliştirmek.  Securitas Türkiye’nin diğer Securitas ülkelerine örnek olduğu uygulamalarından birisi olan entegre güvenlik çözümleriyle minimum maliyetle, optimum fayda sağlanıyoruz. Bu çözümlerimiz ile bilgi, insan ve  teknolojiyi doğru şekilde bir araya getirerek, güçlü ve  uzun süreli iş birliktelikleri oluşturuyoruz” dedi.

AVM’lerin üzerinde maliyet baskısına da dikkat çeken  Kösereisoğlu, Securitas Türkiye’nin güvenliğin geleceğini şekillendirmede önemli rol oynayan, en uygun çözümün nasıl bulunabileceğine yönelik metotların paylaşıldığı “Güvenlik Çözümleri Metodolojisi” kitabına atıfta bulunarak, yatırımların doğru yerde ve doğru kurgu ile nasıl yapılması durumunda  maliyetlerin nasıl aşağıya çekilebileceğinin altını çizdi.

Haberin detayları hakkında daha fazla bilgi: