Skip to main content

Securitas Step İstanbul’un Hizmet Sponsoru Oldu

Yayınlandı
04 Haziran 2020 20:32

Güvenlikte bilgi lideri Securitas, Contemporary İstanbul ve TOMTOM Designhood işbirliğiyle bu yıl ikincisi düzenlenen Step İstanbul, Tarlabaşı Taksim 360 Projesi’nin güvenlik hizmeti sponsoru oldu. Etkinlik için özel olarak oluşturulan sanat eseri güvenliği konusunda uzman Securitas ekibi, projede teknolojik güvenlik çözümlerini kullandı.

Mobil kameralar, uzaktan izleme ve yaka kameraları gibi pek çok özel teknoloji yardımıyla misafirlerin konforunu bozmadan riskler kontrol altına alındı. İşaret dili ve engelisiz iletişim eğitimi alan güvenlik görevlileri ziyaretcilerin, Step İstanbul mekanlarını sorunsuz olarak gezmeleri için çalıştı.

"Sanat herkesin hayatının bir parçası olmalıdır." fikriyle yola çıkan Step İstanbul'da bu yıl 25 galeri, yaklaşık 30 katılımcı ve 250'ye yakın sanatçı yer aldı. Organizasyonda, 359+ Gallery, Anna Laudel Gallery, ART TV Project, ART50.NET, Arton, C.E.P Gallery, Carré D’Artistes Istanbul, De Artium, Faar Art & Design, Ferda Art Platform, Galeri 77, Galeri Binyıl, Galeri Diani, Galeri Fe, Galeri/Miz, GaleriBu, Galleryrooms, Mixer, Mona Galeri, Paper Street Co., PG Art Gallery, Red Art Artopol, Vision Art Platform galerileri sanat eserlerini sergiledi.